VVS-vagt

Som en service for vores kunder har vi VVS-vagt, således at du kan få udbedret de nødvendige skader, når uheldet er ude.

Vores vagtnummer er hovednummeret, så du ringer blot:

97 32 09 85

Om Ryevad & Henriksen A/S

Vi er tro imod det gode håndværk

Kerneværdierne hos Ryevad & Henriksen A/S er at udføre vores opgaver i den højeste kvalitet.

 

Over 25 års erfaring


Ryevad & Henriksen A/S og Hvide Sande Blikkenslagerforretning har over 25 års erfaring med VVS-installationer, blikkenslagerarbejder, ventilationsarbejder og installation af naturvarmeanlæg.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 97 32 09 85

Du vil møde

Arne

Arne

VVS og ventilation
97 32 09 85
arne@rhvvs.dk
Esben

Esben

VVS og ventilation
97 32 09 85
esben@rhvvs.dk
Poul

Poul

Blikkenslager
97 32 09 85
poul@rhvvs.dk
Dennis

Dennis

Montør
97 31 10 92
dennis@rhvvs.dk

Vores historie

Tilbage i 1991 overtager Arne Ryevad og Gert Henriksen VVS-virksomheden Søndergaard Larsens Eftf. i Ringkøbing.

Snart bliver de hidtidige lokaler for små, og i 1994 købes nye lokaler på Herningvej 78-80. Virksomheden vokser stiller og roligt, og i 2000 overtages nabovirksomheden Stampe A/S og de medarbejdere, som havde deres daglige job der.

I dag beskæftiger Ryevad og Henriksen A/S i alt 13 medarbejdere, som betjener en lang række trofaste private kunder, erhvervskunder og offentlige institutioner i hele kommunen med VVS-installationer, blikkenslagerarbejder, ventilationsarbejder og installation af naturvarmeanlæg.

Den 1.1. 2018 indtræder Poul Viisholm Thomsen og Esben Thorup som medejere, og overtager dermed Gert Henriksens andel i firmaet.

Virksomheden er naturligvis tilsluttet kvalitetsordningen Hændværker Garanti. Det betyder, at vores kunder kan være sikre på, at de har valgt en professionel virksomhed, der kender alle krav og regler på VVS-området samt at det arbejde de får lavet, lever op til hvad man med rette kan forvente af en god håndværker.

DS Garantiordningen

Ryevad & Henriksen er naturligvis omfattet af DS Garantiordningen.

Så selvom vi altid gør os umage for at udføre vores arbejde korrekt og i den rigtige kvalitet, så har vi sikret dig med både klagemulighed og DS-garanti, hvis vi for en enkelt gangs skyld skulle fejl