Om os

Vi er tro imod det gode håndværk, vi udfører arbejder i den højeste kvalitet, og vi overholder vores aftaler. Disse værdier er kernen i virksomheden Ryevad & Henriksen A/S.

Historien

Tilbage i 1991 overtager Arne Ryevad og Gert Henriksen VVS-virksomheden Søndergaard Larsens Eftf. i Ringkøbing.

Snart bliver de hidtidige lokaler for små, og i 1994 købes nye lokaler på Herningvej 78-80. Virksomheden vokser stiller og roligt, og i 2000 overtages nabovirksomheden Stampe A/S og de medarbejdere, som havde deres daglige job der.

I dag beskæftiger Ryevad og Henriksen A/S i alt 13 medarbejdere, som betjener en lang række trofaste private kunder, erhvervskunder og offentlige institutioner i hele kommunen med VVS-installationer, blikkenslagerarbejder, ventilationsarbejder og installation af naturvarmeanlæg.

Den 1.1. 2018 indtræder Poul Viisholm Thomsen og Esben Thorup som medejere, og overtager dermed Gert Henriksens andel i firmaet.

Virksomheden er naturligvis tilsluttet kvalitetsordningen Hændværker Garanti. Det betyder, at vores kunder kan være sikre på, at de har valgt en professionel virksomhed, der kender alle krav og regler på VVS-området samt at det arbejde de får lavet, lever op til hvad man med rette kan forvente af en god håndværker.